Voetbal4u.com

‘Feyenoord grijpt naast flinke bonus’

Het leek erop dat Robert Bozenik de overstap zou maken naar het Spaanse Sevilla, maar de deal klapte uiteindelijk toch. Ze kwamen er niet uit met zijn Portugese werkgever Boavista.

Hij was deze winter bijzonder gewild. Sevilla leek aan het langste eind te trekken, maar bij het sluiten van de markt lag er nog geen akkoord. Een bod van ruim vijf miljoen euro was niet genoeg om de Portugezen te overtuigen. Bovendien haakte Valencia op het laatste moment af voor Rafa Mir, waardoor Sevilla minder financiële ruimte had.

Voor Feyenoord is het afketsen van de transfer ook een tegenvaller. De Rotterdammers bedongen afgelopen zomer een doorverkooppercentage van twintig procent over de winst, weet 1908.nl. Aangezien Bozenik voor 2,5 miljoen euro vertrok, had de regerend Eredivisie-kampioen nu recht gehad op een half miljoen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *