Voetbal4u.com

‘Peter Bosz baalt intens van misgelopen klappertransfer’

Peter Bosz heeft er de balen in dat het PSV niet lukte om Couhaib Driouech op de slotdag van de transferperiode naar Eindhoven te halen.

De hoofdtrainer heeft op de buitenposities niet veel smaken om uit te kiezen. Waar Noa Lang en Hirving Lozano in de lappenmand zitten, heeft Yorbe Vertessen een overstap naar Union Berlin gemaakt. Bosz wilde niet voor de transfer van de Belg gaan liggen. “Ik had Yorbe toestemming gegeven naar Union te gaan. Dan moet je je belofte ook nakomen”, aldus Bosz.

Achter de schermen werkte PSV de voorbije dagen keihard aan de komst van Driouech, die ook naar Feyenoord kon. De Rotterdammers kwamen echter tot de conclusie dat de financiële eisen van Excelsior te hoog waren en hetzelfde vond PSV. “Het was meteen klaar in mijn hoofd toen ik hoorde dat de deal niet doorging met Driouech. Het was Driouech of niemand.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *