Voetbal4u.com

Ajax-speler: ‘Wat jullie zeggen kan me niet zoveel boeien, totaal niet’

Brian Brobbey kan naar eigen zeggen goed omgaan met kritiek. De 22-jarige Ajax-spits heeft een ‘hechte’ groep mensen om hem heen waar hij naar luistert. De rest interesseert hem niet zoveel.

Hij speelt momenteel de pannen van het dak. Sinds begin december scoorde hij negen keer en in totaal staat de teller dit seizoen op dertien treffers in de Eredivisie. “Als spits… Soms scoor je en soms scoor je niet”, blijft de spits nuchter tegenover ESPN. Brobbey erkent dat er veel op hem af komt. “Je weet hoe het gaat, dat komt ook van jullie (de media, red.) af.”

“Nu is het positief, maar als het niet goed gaat zijn jullie er ook”, gaat Brobbey met een knipoog verder. “Eerlijk gezegd luister ik er niet naar.” De aanvaller heeft een select gezelschap waar hij naar luistert. “Ik heb een hechte groep om me heen met mijn broers en mijn zaakwaarnemer. Ik luister naar hen en de trainer. Wat jullie zeggen, kan me niet zoveel boeien. Totaal niet.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *