Voetbal4u.com

‘PSV natuurlijk de favoriet, maar er liggen kansen’

Nog even en dan zal er worden afgetrapt in de kraker tussen Ajax en PSV. Brian Brobbey kijkt alvast vooruit op dit treffen met de grote rivaal. Hij denkt dat ze de underdog zijn tegen de lijstaanvoerder.

“Het is een hele leuke wedstrijd. Wedstrijden tegen PSV zijn altijd leuk”, blikt de Ajax-spits vooruit bij ESPN. “Zij zijn natuurlijk de favoriet, maar er liggen zeker kansen voor ons.” Eerder dit seizoen verloor Ajax met 5-2 van PSV. “Ik denk dat we de eerste helft echt fantastisch speelden”, kijkt Brobbey terug op dat duel.

“Als ik mijn kansen had afgemaakt, en anderen ook, hadden we met de rust dik voor gestaan denk ik”, aldus de spits, die ook nog ingaat op Jordan Henderson. De 33-jarige aanwinst gaat zaterdag debuteren. “Het is positief hoe hij is binnen de groep en ook hoe hij aan het coachen is. Hij brengt natuurlijk veel ervaring mee, hij heeft de Champions League gewonnen en lang in de Premier League gespeeld.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *