Voetbal4u.com

Gretige Ajacied: ‘Ik zei tegen Taylor: wat doe je allemaal?’

Ajax speelde gisteren in eigen huis met 1-1 gelijk tegen PSV. Volgens de Amsterdamse spits Brian Brobbey zat er meer in het vat. Wat hem betreft, hadden ze moeten winnen.

“Een lastige pot”, noemde Brobbey de wedstrijd voor de camera van ESPN. “Eigenlijk wilden we druk zetten, dat lukte niet. Beide teams deden het uiteindelijk best goed. Maar ik vond wel dat we met al die kansen die we gehad hebben, wel hadden moeten winnen.”

De Ajacied scoorde misschien niet, hij gaf wél een assist: “Ik vind dat wel lekker, als ik de ballen kan vasthouden en andere mensen eronder komen.” Dat deed hij vlak voor het laatste fluitsignaal ook op Kenneth Taylor, die echter niet scoorde… “Ik zei net nog tegen hem: wat doe je allemaal? Ik had ‘m erin moeten schieten, maar Taylor ook.” Zelf kreeg hij ook een mogelijkheid: “De bal lag iets te veel onder me, ik had ‘m beter mee kunnen nemen. Balen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *