Voetbal4u.com

Mislintat gefileerd: ‘Hond, wilde hem niet terughalen, maar geld verdienen’

Andy van der Meyde heeft in een video die hij samen maakte met Andre Ooijer en Royston Drenthe keihard uitgehaald naar Sven Mislintat. Hij verwijt de inmiddels ontslagen technisch directeur van Ajax van totaal mismanagement.

Hij kreeg de volle laag van hem toen Sergiño Dest ter sprake kwam. “Die Dest heeft toch ook liever een Ajax-shirt aan, kom op man”, opent Van der Meijde, die geen bijval krijgt van zijn compagnons. Zo reageert Drenthe: “Jullie moeten accepteren dat die jongens al lang klaar met Ajax zijn.”

“Nee, echt niet. Ajax zit in je hart. Ze wilden Dest ook al lang terughalen bij Ajax, maar Mislintat, die hond.. Hij (Mislintat,, red.) wilde niet. Hij wilde alleen maar geld verdienen”, foetert Van der Meijde. In de comments reageert Dest overigens op de video middels twee lach-emoji’s.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *