Voetbal4u.com

‘Volgende klap lonkt voor Joey Veerman’

Joey Veerman speelt momenteel de pannen van het dak voor PSV maar toch dreigt er slecht nieuws. Hij speelt inmiddels ook voor het Nederlands elftal, maar bondscoach Ronald Koeman lijkt een half voor het EK in Duitsland nog steeds niet overtuigt te zijn.

In Goedemorgen Eredivisie sprak Koeman zich zondag uit over Veerman. “Dat hij stappen heeft gemaakt, dat is duidelijk”, opende de bondscoach in het ESPN-programma. “De discussie met Joey gaat nooit over: wat doet hij aan de bal. Alles wat Joey aan de bal doet, is altijd goed. Er zit altijd een idee achter.”

Volgens Koeman moet de spelverdeler van PSV naar andere aspecten kijken. “Goede techniek, goede trap, maar het gaat vooral om het allerhoogste niveau: is dat dan ook nog een meerwaarde voor je elftal? Daar heb je dan vraagtekens bij.”

Koeman wil het vooral in topwedstrijden zien bij Veerman. Zijn absentie tegen Ajax (1-1) is dan ook in diens nadeel. “Hij is niet altijd op het hoogste niveau te toetsen in de competitie in Nederland. Wel in wedstrijden als gisteren, of straks tegen Dortmund. Daar test en scout je spelers op.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *