Voetbal4u.com

‘Hij maakt van Ajax weer een sympathieke club’

Brian Brobbey is de laatste weken in een blakende vorm bij Ajax. Alles wat de bonkige spits aanraakt lijkt in goud te veranderen. Columnist Hugo Borst geniet van zijn interviews. Hij is namelijk onbedoeld geestig.

Afgelopen zaterdag namen Ajax en PSV het tegen mekaar op in de Eredivisie. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in een gelijkspel. Brian Brobbey was met een assists wederom belangrijk voor Ajax. Columnist Hugo Borst vindt dat hij niet alleen binnen het veld belangrijk is voor de Amsterdammers. In zijn column bij het Algemeen Dagblad geeft hij aan dat Brobbey zorgt voor een positieve sfeer rond de club met zijn interviews. “Hij is zo verdomde grappig bij Q and A’s. Helemaal met Hans Kraay van ESPN tegenover zich. Brian produceert een aangenaam trillend basgeluid en antwoordt liefst kort en krachtig”, schrijft Borst in zijn column. “Hij is aandoenlijk en ik denk onbedoeld geestig. Zelfs mediatrainers willen hier vast niets aan veranderen. Brian Brobbey maakt van Ajax weer een sympathieke club.”

Sinds november 2023 lijkt Brian Brobbey in topvorm te steken. In de vorige ontmoeting tegen PSV eind oktober scoorde Brobbey zijn derde doelpunt van het seizoen. Tijdens elke wedstrijd waarbij Brobbey daarna binnen de lijnen kwam in de Eredivisie is hij betrokken geweest bij een doelpunt. In de laatste tien speelronde scoorde Brobbey 10 keer en hij gaf ook nog eens 4 assists.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *