Voetbal4u.com

‘PSV-alternatief voor Driouech in de Eredivisie’

PSV leek zich de afgelopen transferperiode te gaan versterken met Excelsior-aanvaller Couhaib Driouech. Op het laatste moment ketste de overgang af, maar voormalig PSV-flitser Peter Hoekstra ziet in de Eredivisie nog een prima alternatief rondlopen.

In een gesprek met De Telegraaf zegt hij er het volgende over: “Osame Sahraoui van sc Heerenveen valt bijna elke week wel op en maakte weer een geweldige goal in de korte hoek.” Volgens de oud-speler van de Eindhovenaren zou de buitenspeler ook niet bij PSV misstaan. “Hij kan ook voor de top van Nederland een interessante speler zijn om in je selectie te hebben.”

Volgens Hoekstra heeft Sahraoui de kwaliteiten in huis om aan de standaard van een topclub als PSV te voldoen. “Daar moet je een bepaald inzicht en overzicht hebben in drukke situaties en een bal dan op het juiste moment kunnen geven. Dat heeft hij en dat is een grote kwaliteit, want dat kun je niet leren.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *