Voetbal4u.com

‘PSV neemt in de zomer afscheid van zwakke schakel’

Andre Ramalho zal voorlopig geen nieuwe aanbieding krijgen van PSV. Dit heeft technisch directeur Earnest Stewart gisteren laten weten in het programma ‘Studio Voetbal’. De 31-jarige Braziliaan heeft een aflopend contract.

Stewart houdt de selectie van PSV de komende maanden tegen het licht om te bepalen waar versterking nodig is. De kans bestaat dat PSV doorselecteert in de achterhoede. “Met Bella-Kotchap, die lang geblesseerd is en over twee weken weer terug is, hebben we wel iemand die de concurrentiestrijd zal aangaan. Los van de verschillende posities, zullen we in de transferperiode kritisch kijken naar onze selectie”, aldus Stewart bij Studio Voetbal.

De directeur krijgt de vraag of Ramalho een aanbieding zal krijgen om zijn aflopende contract te verlengen. “Op dit moment niet. In de toekomst wel? Voor de groep zou dat zeer zeker kunnen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *