Voetbal4u.com

Sterspeler van Ajax heeft ‘forse aanhang op televisie’

Voormalig topvoetballer en huidig analist Willem van Hanegem ziet dat Brian Brobbey een grote aanhang heeft op de televisie. De Ajax-spits wordt volop bewierookt door het analistengilde. Dit laat ‘De Kromme’ weten in zijn column voor het AD.

Van Hanegem werpt in zijn column de vraag op wie de beste spits van Nederland is. “Over Santiago Giménez heb ik al voldoende gezegd. Iedereen heeft het recht om eens wat minder voor de dag te komen, maar de ballen stuiteren momenteel meters van zijn voet”, merkt de Kromme.

“Wie de beste spits is, daar heeft echt iedereen wel een mening over, hè. De forse aanhang van Brian Brobbey op televisie bijvoorbeeld”, vervolgt het Feyenoord-icoon. “In dat opzicht krijgt Vangelis Pavlidis wel erg weinig schouderklopjes, terwijl die een prima seizoen draait. En dan is er opeens ook weer Myron Boadu bij FC Twente. Die wil Calvin Stengs achterna, zijn loopbaan weer omhoog laten gaan door hier te schitteren.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *