Voetbal4u.com

‘Ajax hoopt toe te slaan voor transfervrij buitenkansje’

Arsenal is momenteel in onderhandeling met het grote aanvallende talent Amario Cozier-Duberry. Hier maakt de Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano melding van.

Hij heeft een aflopend contract bij ‘The Gunners’ en o.a Ajax houdt de situatie nauwlettend in de gaten. Toch zijn de Amsterdammers niet de enige kaper op de kust die op de jonge rechtsbuiten azen. Zo wachten ook Borussia Dortmund, Anderlecht, Wolverhampton Wanderers en Newcastle United de situatie rondom het talent af.

Dat Ajax in het buitenland naar talent op zoek gaat, is niet heel gek. Afgelopen winter namen de Amsterdammers al afscheid van Stanis Idumbo Muzambo en gaan de contractonderhandelingen met Gabriel Misehouy ook erg moeizaam.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *