Voetbal4u.com

Ajax-reserve: ‘De kinderen, zoals ik ze noem, zijn erg goed’

Geronimo Rulli stond gisteren onder de lat bij Jong Ajax dat speelde tegen Jong Utrecht. Een schril contract met een jaar geleden toen hij wereldkampioen werd met Argentinie. Inmiddels is hij zijn basisplaats in het eerste kwijtgeraakt aan Diant Ramaj.

“Mij werd gevraagd of ik weer minuten wilde maken en ik zei meteen dat ik het wilde”, aldus Rulli bij ESPN, geciteerd door Voetbal International. “Ik ben erg competitief ingesteld. Na zo’n lange tijd kan ik weer zeggen dat ik voetballer ben. En dan winnen we ook nog met een clean sheet. Er is veel hard werk aan voorafgegaan. Dan sta je weer op het veld en doe je je werk weer, daar krijg je een goed gevoel van.”

De Keuken Kampioen Divisie was geen probleem voor hem. “Ik stond niet onder de lat met het idee dat dit het tweede niveau was, of het tweede team van Ajax. Dit is gewoon mijn werk. Als ik op het veld sta, vergeet ik alles. Ik wil mijn energie overbrengen op mijn teamgenoten.”

Twee jonge elftallen tegenover elkaar: bijzonder. “We hebben voor de wedstrijd gesproken. De jongens, de kinderen zoals ik ze noem, zijn erg goed. Als we achterin goede beslissingen nemen, maak je meer kans om te winnen. Het team heeft het uiteindelijk goed gedaan. Zij zijn de toekomst van de club.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *