Voetbal4u.com

‘Peter Bosz is het zat en wil van het gezeur af zijn’

Peter Bosz hoopt dit seizoen met PSV beslag te leggen op de landstitel. Op die manier hoopt de oefenmeester van het gezeur af te zijn van de media.

Hij bestaat bekend om zijn aanvallende voetbal, maar krijgt tegelijkertijd vaak kritiek. Critici stellen dat Bosz te naïef is in zijn spelopvatting en daardoor nooit een hoofdprijs zou pakken. Het winnen van de Eredivisie zou dit argument kunnen tackelen. “Ik hoop dit jaar eindelijk een keer kampioen te worden met mijn club. Dan ben ik van dat gezeur af”, stelt Bosz bij Helden.

Hoewel PSV op bezoek bij FC Utrecht en Ajax (beide duels eindigden in 1-1) puntverlies leed, staat het nog altijd ruim voor op de achtervolgers. Zo heeft nummer 2 Feyenoord 10 punten minder dan PSV, terwijl FC Twente zelfs volgt op 15 punten. Er moet dan ook veel misgaan om de landstitel nog te ontlopen.

De prestaties verbazen Bosz allerminst, aangezien hij het volste vertrouwen heeft in zijn selectie. Sterker nog: hij vindt het de beste spelersgroep die hij ooit heeft gehad. “Ik ben erom uitgelachen, maar ik vind dit PSV het beste elftal waar ik ooit mee heb gewerkt. Niet alleen omdat we technisch goede spelers hebben, maar ook omdat we een echt team zijn.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *