Voetbal4u.com

‘Feyenoord kan directe versterking ophalen uit de KKD’

Hans Kraay Junior zou Feyenoord adviseren om zich bij De Graafschap te melden voor aanvaller Basar Önal. Met zijn goede spel mag hij zich in de belangstelling heugen van Turkse topclubs, maar Kraay adviseert hem een binnenlandse transfer te maken.

In het ESPN-programma Voetbal op Vrijdag verklaarde Kraaij: “Hij is niet zo goed als Gakpo was in Nederland, maar hij heeft wel die trekjes. Ik ga niet zeggen dat hij op Gakpo lijkt, maar hij voetbalt een beetje in een vrije rol met zijn rechterbeen aan de linkerkant. Maar ik wil hem absoluut niet vergelijken met Gakpo.”

“Ik zie net dat hij een ‘overperformer’ is, want van Opta krijg ik net de statistieken te zien dat hij van de zeven goals die hij heeft, hij op 4,4 expected goals staat. Dus hij maakt meer goals dan verwacht wordt”, zo vervolgt Kraaij zijn verhaal.

Ondanks interesse van Besiktas en Galatasaray is er nog geen deal gesloten. Kraaij: “Het liefst had De Graafschap hem voor een miljoen of vier verkocht en nog een half jaartje gehuurd, dan waren ze meteen uit de financiële problemen geweest. Hij heeft een goede tussenstap nodig. Hij zou wél een directe versterking zijn voor Feyenoord, dénk ik, op de vleugel.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *