Voetbal4u.com

‘Feyenoord neemt deze zomer afscheid van Oranje-international’

Het ziet ernaar uit dat Feyenoord aan het eind van het seizoen afscheid zal gaan nemen van Mats Wieffer. Atletico Madrid deed deze winter al een poging voor de middenvelder, en ze lijken voornemens om in de zomer voor hem terug te komen.

Hij gaf onlangs toe dat Atlético Madrid in januari tevergeefs heeft geprobeerd om hem los te weken. De middenvelder besloot deels vanwege het EK in Rotterdam te blijven, maar daarmee is de transfer niet definitief van de baan. “Dennis te Kloese weet dat Atlético Madrid in de zomer opnieuw gaat aankloppen”, stelt Feyenoord-watcher Marcel van der Kraan in de voetbalpodcast Kick-Off.

Volgens Van der Kraan was Atlético Madrid zéér concreet in de winterse transferperiode. “De interesse was zo groot, dat trainer Diego Simeone en Antoine Griezmann zich ermee bemoeid hebben. Als dat soort mensen zich allemaal in de strijd gooien om een speler te overtuigen dat hij het maar moet doen. Ik heb begrepen dat Griezmann echt zijn best heeft gedaan om Wieffer te overtuigen.”

Van der Kraan verwacht dat Feyenoord alleen meewerkt als er een riante transfersom op tafel komt. “Ik denk niet dat Feyenoord hem voor minder dan twintig miljoen laat gaan”, aldus de journalist van De Telegraaf.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *