Voetbal4u.com

‘Donny van de Beek moet deze zomer terug naar Ajax’

Donny van de Beek moet zo snel mogelijk terugkeren bij Ajax. Dit is de mening van Trouw-chef sport en columnist John Graat.

Hij noemt het zeer pijnlijk dat Van de Beek niet door Eintracht Frankfurt is ingeschreven voor Europees voetbal. “Na een proeftijd van een maand is hij alweer bijna overbodig verklaard”, schrijft hij in Trouw. “Hij is al jaren vooral bankzitter of tribuneklant. Hij verprutste het. Ten Hag verklaarde dat Van de Beek niet meer dezelfde speler was als degene met wie hij in Amsterdam had gewerkt.”

Deze winter bracht Frankfurt een uitweg voor de Nederlander, maar Graat ziet het somber in. “Er lijkt wel iets geknakt, in dat hoofd. Of is Van de Beek altijd overschat geweest”, aldus de journalist. “Er is nog één mogelijke uitweg: terug naar de soep in huize Swart. Van de Beek, deze zomer transfervrij, móet terug naar Ajax. Hoe dan ook.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *