Voetbal4u.com

‘Van ‘t Schip is het zat en dropt keiharde woorden’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE zondag wint van PEC!

Ajax verloor afgelopen zondag in eigen huis twee punten tegen NEC. Het was het zoveelste debacle van de Amsterdammers. Volgens clubwatcher Mike Verweij had John van ‘t Schip na de wedstrijd harde woorden over voor zijn spelersgroep.

Maurice Steijn zorgde eerder dit seizoen voor opschudding met harde woorden over de selectie van Ajax. Verweij merkt op dat Van ‘t Schip zondag een soortgelijke actie in petto had. “Ik vond hem eigenlijk wel killing over zijn eigen selectie”, stelt de journalist van De Telegraaf in de voetbalpodcast Kick-Off.

“Het leek wel een beetje op de beruchte persconferentie van Maurice Steijn”, vervolgt Verweij. “Dat was nog wel iets specifieker gericht op alle aankopen van Sven Mislintat, maar Van ‘t Schip was ook niet mals over alle jongelingen. Hij gaf eigenlijk aan dat zij nog niet klaar zijn voor Ajax 1, maar dat hij ze noodgedwongen door blessures moet opstellen.”

Verweij heeft bovendien niet de indruk dat de Ajax-selectie en Van ‘t Schip nader tot elkaar komen in de laatste maanden van het seizoen. “Als jij roept dat dit geen Ajax-kwaliteit is, weet ik niet of spelers daarvan beter gaan voetballen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *