Voetbal4u.com

‘PSV gaat deze zomer voor nieuwe aanvaller en verdediger’

Nu de transfermarkt gesloten is moet PSV zich alweer gaan focussen op aankomende zomer. De kans dat de Eindhovenaren de succesvolle groep bij elkaar kunnen houden is namelijk niet bijster groot te noemen.

Volgens het Eindhovens Dagblad wil PSV langer door met onder andere Olivier Boscagli, Walter Benitez, Jordan Teze en Joey Veerman. Naar verluidt wordt dat geen gemakkelijke opgave omdat er grote kans is dat er belangstelling komt. Ook een langere samenwerking met huurlingen Sergino Dest en Malik Tillman wordt lastig. De optie tot koop in hun contract is ‘aan allerlei mitsen en maren zijn gebonden’.

Een vertrek van Johan Bakayoko kan financieel zeer aantrekkelijk worden voor PSV, dus moet de club alvast scouten naar nieuwe aanvallende versterkingen. “Minimaal één en misschien wel twee extra opties zijn nodig”, aldus clubwatcher Rik Elfrink. “Daarnaast is het de verwachting dat PSV na dit seizoen minstens één nieuwe centrale verdediger wil aantrekken, voor de positie van André Ramalho en de nu gehuurde Armel Bella-Kotchap.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *