Voetbal4u.com

‘Perr Schuurs is vier klassen beter dan Ajax-aankoop’

Volgens analist Rene van der Gijp is Perr Schuurs te snel afgeschreven door Ajax. In zijn ogen is hij een veel betere verdediger dan Josip Sutalo.

Op bezoek bij FK Bodø/Glimt maakte Sutalo donderdagavond opnieuw een povere indruk. De Kroaat werd vlak na rust zelfs met rood weggestuurd, maar uiteindelijk bleef het zonder grote consequenties. Toch neemt de kritiek op de voormalig verdediger van Dinamo Zagreb met de week toe.

“Weet je wat ik nooit begreep bij Ajax?”, opende Van der Gijp vrijdag in Vandaag Inside. “Die jongen van Fortuna Sittard, dat vond ik altijd een goede speler. Als die jongen één foutje maakte, werd meteen gezegd: ‘Daar heb je hem weer.’ Weet je hoeveel fouten die Sutalo al gemaakt heeft? Die heeft al 84 fouten gemaakt.”

“Perr Schuurs heeft dat niet gedaan. Die was vier klassen beter dan Sutalo. Ik vond altijd wel dat wij overdreven negatief waren over Perr Schuurs, dat meen ik echt”, aldus Van der Gijp. Wilfred Genee: “Ja, dat vind ik ook. Niet op z’n plaats.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *