Voetbal4u.com

‘Europese top een moeilijk verhaal voor Joey Veerman’

Analist Kenneth Perez heeft zijn bedenkingen of PSV-middenvelder Joey Veerman geschikt is voor de Europese top. Hij is wel gecharmeerd van hem, maar heeft zijn twijfels over zijn motoriek. Dit heeft hij gisteren laten weten in programma ‘Voetbalpraat’.

Hij werd vorige week nog uitgeroepen tot beste speler van de week in de Champions League en is bezig aan een ijzersterk seizoen. Volgens Perez zou Veerman moeiteloos meekunnen bij een club als Borussia Dortmund, de tegenstander van PSV in de Champions League, maar de ‘absolute top’ wordt een lastig verhaal. “Aan zijn manier van lopen zie je dat hij geen lekkere motoriek heeft.”

“Branco van den Boomen en Mats Wieffer hebben dat ook niet echt”, zo vervolgt Perez. “Zeker als je ze vergelijkt met iemand als Ryan Gravenberch, hebben ze helemaal geen looptechniek. Ze zijn ook niet voor niets alle drie traag. Veerman vind ik traag, ja. Hij is een supersnelle denker, maar geen snelle loper. Je kunt Emre Can bij Dortmund zo inwisselen voor Veerman. Maar als je kijkt naar de heel grote clubs, dan zie je zo iemand toch nooit? Dan zie je spelers als Camavinga en Frenkie de Jong.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *