Voetbal4u.com

‘Italiaan moet Ten Hag opvolgen bij Manchester United’

De toekomst van Erik ten Hag bij Manchester United lijkt momenteel nog zeer onzeker te zijn. En daarom hebben ze alvast een lijstje gemaakt met zijn potentiele opvolgers. Één van die namen die ze op het oog zouden hebben is Brighton-manager Robert de Zerbi.

De Ineos Group van Sir Jim Ratcliffe zou volgens Manchester Evening News mogelijke vervangers geanalyseerd hebben voor Ten Hag, mochten ze ergens de komende maanden besluiten dat er een verandering van manager nodig is. De Zerbi is naar verluidt een interessant optie voor United. De Italiaan wordt ook beschouwd als een van de voornaamste kandidaten om Pep Guardiola bij Manchester City te vervangen.

Het Britse medium claimt van een betrouwbare bron vernomen te hebben dat Ratcliffe “niet helemaal overtuigd” is van Ten Hag. United leed de tiende nederlaag in de Premier League dit seizoen tegen Fulham op zaterdag. Personen binnen United erkennen dat er “geruchten” zijn over de positie van Ten Hag, maar denken dat de club nog steeds een succesvol seizoen kan hebben als ze de FA Cup winnen en in de top vier eindigen.



Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *