Voetbal4u.com

PSV-icoon gaat los over Ajax: ‘Nog nooit zo slecht gezien’

Monument Valley BUITENKANS! Pak 50X je inzet terug als AJAX vanavond wint van EXCELSIOR!

PSV-icoon Rene van de Kerkhof heeft afgelopen donderdag met verbazing gekeken naar het duel van Ajax tegen Bodo/Glimt. Hij zag de Amsterdammers een zeer slechte beurt maken.

Hij maakt zich geen zorgen dat Isaac Babadi, die nog altijd geen nieuw contract in Eindhoven heeft getekend, naar Ajax gaat. “Naar Amsterdam zal hij wel niet willen”, denkt Van de Kerkhof bij Omroep Brabant. “Die wedstrijd in Noorwegen was zo schandalig slecht. Prinsesje Berghuis schiet er een bal in maar die zie je ook verder niet. Ik heb echt nog nooit een team zó slecht zien voetballen als Ajax afgelopen donderdag.”

De achttienjarige Babadi beschikt over een aflopend contract bij PSV en kan er maar niet uitkomen met de club over een verlenging. Naar verluidt zitten Ajax en Feyenoord op het vinkentouw om de talentvolle middenvelder een aanbieding te doen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *