Voetbal4u.com

Einde verhaal voor Rene van der Gijp bij Vandaag Inside

Monument Valley BUITENKANS! Pak 50X je inzet terug als AJAX vanavond wint van EXCELSIOR!

Rene van der Gijp had het gisteren in de uitzending van ‘Vandaag Inside’ zichtbaar niet naar zijn zin. Er zaten twee leden aan de bar van de actiegroep ‘Extinction Rebellion’ en dat vond hij helemaal niets.

Hij zei er dan ook het volgende over: “Ik vind het twee aardige mensen, maar past dit in het programma? Ik vind ze hartstikke lief, maar wat moet je ermee? Ik had net zo goed thuis kunnen blijven. Ik had een heel leuke avond gehad, lekker Netflixen, Cambuur kijken…”, zei Van der Gijp. “Ik heb er niks mee. Wat moeten wij ermee? Wij hebben een leuk programmaatje dat hartstikke goed loopt, zitten er twee van die… Hun idealen zijn prima, maar dat soort types past niet bij ons in het programma.”

Vervolgens ging het los op het sociale medium X. Kijk hieronder naar een aantal reacties……..One Comment

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *