Voetbal4u.com

Zomerklapper op komst: ‘Als Feyenoord komt, zegt hij toch geen nee?’

Monument Valley BUITENKANS! Pak 50X je inzet terug als AJAX vanavond wint van EXCELSIOR!

De analisten van ESPN zijn onder de indruk van de verrichtingen van NEC-mandekker Philippe Sandler. Hij kent een sterk seizoen bij de Nijmegenaren en wordt voorzichtig gelinkt aan stap hogerop.

Wouter Bouman vraagt zich  in het programma ‘Voetbalpraat’ af wat hij zou doen als Feyenoord zich opnieuw voor hem meldt. Hij maakte in seizoen 2021/22 de overstap van Manchester City naar Feyenoord, maar tot een gelukkig huwelijk kwam de samenwerking niet. Sandler speelde slechts twee wedstrijden voor de Rotterdammers en mocht transfervrij vertrekken naar NEC, waar hij momenteel geldt als één van de steunpilaren in het elftal van Rogier Meijer.

Sandler kampte bij Feyenoord met een blessure en vertrok naar NEC om zich weer op de kaart te zetten. “Als hij fit blijft, zou hij een stap kunnen maken naar een grotere club. Dat zou hij denk ik wel aan moeten kunnen, toch?”, vraagt ESPN-commentator Teun de Boer zich af. Marciano Vink denkt dat het slimmer is als Sandler nog een jaar bij NEC blijft, om nog fitter te worden en zich in de kijker te spelen.

“Maar hoe moeilijk zou het zijn als bijvoorbeeld Feyenoord komt, dan zegt hij toch niet dat hij nog een jaartje fit wilt worden bij NEC?”, zegt Wouter Bouman, presentator van Voetbalpraat. “Feyenoord kan hem inderdaad kopen, om hem vervolgens nog een jaartje fit te laten worden bij NEC”, denkt Vink in oplossingen. Bij datzelfde Voetbalpraat viel de naam van Sandler ook al eens bij Ajax, terwijl ook Wesley Sneijder gecharmeerd is van de centrumverdediger.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *