Voetbal4u.com

‘Alex Pastoor gelinkt als nieuwe trainer van Nederlandse topclub’

Monument Valley BUITENKANS! Pak 50X je inzet terug als AJAX vanavond wint van EXCELSIOR!

Als het aan Aad de Mos ligt dan stopt Feyenoord deze zomer de samenwerking met trainer Arne Slot. Hij denkt namelijk dat de chemie van de succesvolle trainer is uitgewerkt.

“Hij krijgt ze ook niet meer aan de praat in bepaalde wedstrijden”, zegt De Mos over Slot bij SoccerNews. “Of het nou tegen Almere City is, of in een eerste helft zoals tegen FC Groningen. Daar hebben ze heel veel geluk gehad, want ze hadden met de rust al 0-3 achter kunnen staan.”

De Mos vervolgt: “Je ziet dat het een beetje aan het opraken is, in tegenstelling tot Peter Bosz in zijn eerste jaar bij PSV. Die kan nog wel een jaartje of twee vooruit. Slot gaat nu straks zijn vierde jaar in, en dan wordt alles weer een stukje moeilijker.”

Wie zou Slot dan eventueel op moeten volgen? “Dat is aan Feyenoord, maar er zijn genoeg jonge trainers die het heel goed doen. Alex Pastoor doet het heel goed, Dick Schreuder doet het heel goed en ze zijn bezig om wellicht Robin van Persie een belangrijke functie te geven, dus ik denk dat er genoeg trainers in aanmerking komen voor een functie bij Feyenoord”, aldus Aad de Mos.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *