Voetbal4u.com

‘Je ziet dat die Ajax-speler heel veel dingen mist’

Analist Wim Kieft heeft zijn twijfels over Ajax-speler Devyne Rensch. Hij is kritisch op de verdediger van de Amsterdammers.

“Ik denk dat hij niet zo goed is”, zo vertelt Kieft bij Veronica. “Je ziet aan die jongen dat hij heel veel mist. Dat is met name in verdedigend opzicht. Zijn passing is ook niet goed, hij is heel slordig aan de bal. En hij dekt niet, hij is niet agressief. Nu weet ik dat ze bij Ajax wel vaker flegmatiek zijn, maar hij onderscheidt zich dan ook niet in het voetballende.”

Kieft vraagt zich af of 21-jarige Rensch die stappen nog gaat zetten. “Je moet beter worden op een gegeven moment. Hij is heel onzeker. Het draait niet, met hem ook niet. Het helpt ook niet dat er vaak met hem wordt geschoven door al die blessures. Maar ja, er mist een hoop momenteel”, aldus Wim Kieft.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *