Voetbal4u.com

Unai Emery ziet Ajacied zitten: ‘Erg comfortabel aan de bal’

Unai Emery speelde gisteren met Aston Villa met 0-0 gelijk tegen Ajax. En met dit resultaat is de Spaanse manager niet ontevreden.

Hij kon erg genieten van de ambiance en de wedstrijd in Amsterdam. “We beseffen dat het gevoel bestaat dat wij de favoriet zijn om door te gaan. Maar je moet altijd op je hoede zijn voor verrassingen, die zien we vaak genoeg in Europa”, vertelt de Spaanse oefenmeester op de persconferentie. “Ik wist vooraf dat we met Ajax een lastige tegenstander zouden treffen. We hebben niet voldoende laten zien om aanspraak te maken op een beter resultaat.”

Volgens Emery heeft de komst van Jordan Henderson Ajax erg goed gedaan. “Hij is heel comfortabel aan de bal, wordt steeds sterker en zorgt zo voor rust in het team”, aldus de trainer, die complimenteus is over meer Ajacieden. “Ajax heeft een aantal jonge talentvolle spelers. Misschien spelen zij over een paar jaar wel op een hoger niveau.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *