Voetbal4u.com

‘Er lopen bij Ajax zoveel koekenbakkers om hem heen’

Analist Wim Kieft heeft het opgenomen voor Kenneth Taylor. De middenvelder is de laatste het mikpunt van de fans van Ajax. Hij prijst nu de mentaliteit van de 21-jarige middenvelder.

“Dat is zó onterecht”, stelt Kieft, doelend op de fluitconcerten richting Taylor. Kieft analyseert bij Koffie met…, een rubriek van Vandaag Inside, het optreden van Taylor tegen Aston Villa van afgelopen donderdag. “Hij is een prima voetballer, die Taylor. Hij heeft weliswaar een slechte periode gehad… Ik weet niet waar dat in zit bij het publiek.”

Kieft begrijpt niet waarom Taylor de kop van jut is. “Ergeren ze zich aan zijn houding, of zo?”, vraagt hij zich af. “Er lopen zoveel koekenbakkers omheen en die worden niet uitgefloten. Taylor is nog een jongen uit de eigen jeugd.” Kieft is van mening dat de Ajax-middenvelder er goed mee is omgegaan. “Hij is er een beetje doorheen. Dat tekent ook het karakter.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *