Voetbal4u.com

‘Feyenoord-sterkhouder in de zomer voor ‘schijntje’ weg’

Monument Valley BUITENKANS! Pak 50X je inzet terug als AJAX vanavond wint van EXCELSIOR!

Timon Wellenreuther maakt momenteel een uitstekende indruk bij Feyenoord als vervanger van de geblesseerde Justin Bijlow. De doelman lijkt van steeds meer van waarde te zijn voor ‘De Stadionclub’.

“Vorig seizoen werd ik echt gesteund door de fans, maar nu is dat nog meer het geval”, vertelt Wellenreuther in gesprek met Transfermarkt.de. “Ik ben er trots op dat ik zo’n reputatie heb. Justin en ik zijn heel collegiaal, bijna vrienden. We spreken open met elkaar en hebben wederzijds respect.” Toch wil Wellenreuther natuurlijk maar wat graag eerste goalie blijven. “Ik denk van wedstrijd tot wedstrijd en wil presteren. Als ik niet speel, kijk ik vooruit en probeer ik hard genoeg te trainen om weer in het doel te komen.”

“Ik heb mijn hoogtepunt nog niet bereikt.” Het contract van de goalie loopt nog tot medio 2025 door. Feyenoord wil langer met hem door, maar Wellenreuther zelf ‘heeft bloed geproefd’ en wil niet nog jarenlang op de bank zitten. “Ik heb geen zin om mezelf steeds achteraan te zetten.”

“Als doelman wil je spelen en op de bank zit je niet graag. Ik kijk nu tot de zomer hoe het gaat, dan valt er een beslissing.” Naar verluidt heeft Wellenreuther een afkoopclausule van 3 miljoen euro in zijn contract staan, er is interesse vanuit Duitsland, Frankrijk en Italië.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *