Voetbal4u.com

‘Arne Slot moet buitenlandse grootmachten uit zijn hoofd zetten’

Arne Slot timmert lekker aan de weg bij Feyenoord en staat naar verluidt in de belangstelling van verschillende Europese topclubs. Volgens analist Robert Maaskant zou hij er beter aan doen om eerst een tussenstap te maken.

De hoofdtrainer van Feyenoord bouwde zijn trainersloopbaan langzaam op via PEC Zwolle, SC Cambuur en AZ. In 2021 vertrok hij naar Feyenoord, waarmee hij het zowel nationaal als internationaal al jarenlang uitstekend doet. De Conference League-finale in 2022 tegen AS Roma en het kampioenschap van afgelopen seizoen waren de hoogtepunten.

Het had weinig gescheeld, of Slot was in de zomer van 2023 vertrokken. Tottenham Hotspur zag hem namelijk als een van de kandidaten en probeerde hem los te weken, waarna Feyenoord hem wist te behouden. Aankomende zomer is het alsnog goed mogelijk dat hij naar een buitenlandse competitie zal vertrekken.

Maaskant zou het voor de loopbaan van Slot geen goede keuze vinden als hij direct naar Liverpool of FC Barcelona, clubs in de wandelgangen klinken, gaat. Bij TV Rijnmond vertelt Maaskant dat hij inschat dat dit voor Slot nog een te grote stap gaat zijn, waardoor de kans op falen heel groot is.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *