Voetbal4u.com

‘Gertjan Verbeek raadt Gijs Smal overstap af naar Feyenoord’

Voetbaltrainer Gertjan Verbeek twijfelt of de overstap van Gijs Smal naar Feyenoord wel de juiste voor hem is. In een gesprek met RTV Oost wijst hij een transfer naar de Rotterdammers af.

“Ik vraag me af in hoeverre ze hem hebben medegedeeld of Quilindschy Hartman gaat vertrekken”, vangt Verbeek aan, verwijzend naar de huidige linksback in de Kuip. “Ik zou als ik Smal was niet naar Feyenoord gaan als je back-up wordt. Hij is nu 26 en zijn goede jaren komen er nu aan. Je moet dan spelen en niet op de bank zitten.”

Om zijn mening kracht bij te zetten, haalt Verbeek Anthony Lurling aan, die hij meemaakte bij SC Heerenveen. “Hij maakte ook een transfer naar Feyenoord. Hij was een goede speler voor de subtop. Bij Feyenoord is hij alleen bezweken, omdat hij niet leverde.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *