Voetbal4u.com

‘PSV wil uitpakken met komst van Vitesse-revelatie’

Volgens De Telegraaf overweegt PSV om deze zomer toe te slaan voor RKC-doelman Etienne Vaessen. Ook de naam van Vitesse-flitser Anis Hadj-Moussa zou een doelwit zijn van de Eindhovenaren.

Earnest Stewart is zaterdagavond gespot bij de Eredivisie-wedstrijd tussen RKC Waalwijk en Vitesse. Journalist Jeroen Kapteijns schrijft dat het mogelijk gaat om Vaessen. De sluitpost van de Waalwijkers loopt na dit seizoen uit zijn contract en is daarmee een interessante optie.

Bij PSV maakt men zich op voor het afscheid van Joël Drommel. De bekerkeeper van de Eindhovenaren fungeert dit seizoen opnieuw als stand-in van Walter Benítez, maar heeft aangegeven dat hij weer wekelijks wil keepen. Mogelijk volgt Vaessen hem op.

Niet alleen Vaessen geldt als kandidaat voor PSV. Ook de naam van Anis Hadj-Moussa, die sinds deze winter voor Vitesse actief is, valt als potentiële aanwinst voor de Eindhovenaren. Dat meldt het Eindhovens Dagblad.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *