Voetbal4u.com

‘PSV-speler heeft het gewoon niet, is een blinde’

Sportjournalist Valentijn Driessen is van mening dat Peter Bosz in het treffen met Borussia Dortmund geen basisplaats moet geven aan Hirving Lozano. Sinds zijn terugkeer bij de Eindhovenaren heeft de Mexicaanse flitser nog weinig kunnen brengen.

Afgelopen zomer werd er maar liefst vijftien miljoen euro voor hem overgemaakt. Hij had PSV vier jaar eerder voor het drievoudige verruild voor Napoli, maar had heimwee naar het Philips Stadion en klopte in de zomer dus aan met de vraag of hij weer voor PSV mocht gaan spelen. De Eindhovenaren verwelkomden hem met open armen, maar hebben sinds zijn terugkeer nog niet heel veel plezier aan hem kunnen beleven.

Na 25 wedstrijden in alle competities staat de teller op vijf doelpunten en drie assists. Drie van de vijf doelpunten maakte Lozano op 29 oktober in de thuiswedstrijd tegen Ajax (5-2). Sindsdien wist hij alleen nog te scoren tegen PEC Zwolle, maar dat is ook alweer een paar maanden geleden. Bosz houdt desondanks vast aan de Mexicaan, al vindt Driessen het tijd om hem naar de kant te halen. “Lozano heeft het gewoon niet. Ik vond hem in zijn eerste periode bij PSV wel aardig spelen, maar geen hele grote speler. Het is een blinde, naar binnen en dan schieten”, zegt Driessen in de podcast Kick-off van De Telegraaf.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *