Voetbal4u.com

‘Ajax gaat vleugelarm de return in tegen Aston Villa’

Steven Berghuis gaat de return van aanstaande donderdag tegen Aston Villa waarschijnlijk niet halen. Brian Brobbey daarentegen lijkt het belangrijke duel in de Conference League wel te gaan halen.

De Telegraaf schrijft er het volgende over: “Maandag liet Berghuis de training nog aan zich voorbij gaan. Vandaag wordt gekeken of hij alsnog kan aanhaken in de voorbereiding op Aston Villa.” De aanvaller kampt al een tijdje met een knieblessure, en miste de laatste vijf wedstrijden van Ajax. Het treffen in Birmingham lijkt de Apeldoorner niet te halen.

Brian Brobbey, die de afgelopen tijd kampte met hamstringklachten, was maandag ‘gewoon van de partij’ op de training. In het duel met Fortuna Sittard startte de spits uit voorzorg op de bank, als invaller tekende hij nog de 2-2 aan. Meespelen tegen Villa lijkt geen probleem te worden voor de Oranje-international.

De Telegraaf schrijft dat Ajax geen rekening houdt met de aanwezigheid van Steven Bergwijn, hij is al langer uit de roulatie. De winnaar van het tweeluik tussen Ajax en Aston Villa plaatst zich voor de kwartfinales van de Conference League, na de 0-0 in de Johan Cruijff Arena. Het duel donderdag op Villa Park start om 21.00 uurLaat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *