Voetbal4u.com

‘Wesley Sneijder tipt Koeman voor verrassing op het EK’

Monument Valley BUITENKANS! Pak 50X je inzet terug als AJAX vanavond wint van EXCELSIOR!

Recordinternational Wesley Sneijder is van mening dat Quenten Timber deze zomer een belangrijke schakel kan vormen bij Oranje op het EK in Duitsland. Hij zou de Feyenoorder naast Frenkie de Jong op het middenveld zetten.

“Ik denk dat we een verrassing gaan krijgen op het middenveld op het EK”, aldus Sneijder aan tafel bij Veronica Offside. “Ik denk Timber, die gaat het sowieso samen doen met De Jong.” De spelmaker van de Rotterdammers zit voor het eerst bij de voorselectie en speelde nog geen minuut in Oranje. Het is dus nog maar de vraag of Timber überhaupt bij de definitieve selectie zal zitten.

Sneijder denkt verder en noemt nog twee namen. ‘En Tijjani Reijnders misschien achterin. Ik zou Mats Wieffer wel opstellen, ja. Maar je hebt er een nodig die dynamisch is. Dan heb je Timber en Wieffer, en Frenkie de Jong voor het voetbal.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *