Voetbal4u.com

‘Ole Gunnar Solskjaer aangeboden bij Ajax’

Ajax heeft de laatste tijd de nodige trainers aangeboden gekregen, waaronder Graham Potter en Ole Gunnar Solksjaer. Dit laat Bart Sanders weten in de ‘Pantelic Podcast’.

In de nieuwste editie van de podcast wordt er ingegaan op de aanstelling van Alex Kroes bij Ajax. Één van zijn belangrijkste taken is duidelijkheid scheppen over de trainerspositie voor het volgende seizoen. “Volgens mij is er zover ik weet een behoorlijk lange lijst aan trainers, die ook aangeboden worden. Solskjaer is aangeboden bij Ajax. Ik weet niet of Ajax dat een interessante optie vindt überhaupt, maar Solskjaer is wel aangeboden”, weet Sanders. “Hij (Solskjaer) heeft dezelfde zaakwaarnemer als Mannsverk.”

De Noorse trainer, in het verleden werkzaam bij Manchester United, is niet de enige grote naam die recent is aangeboden in de Johan Cruijff ArenA: “Potter is ook zo’n optie, ook via via aangeboden aan Ajax. Hij zou ook oren hebben naar die functie”, zegt Sanders over de oud-trainer van onder meer Chelsea en Brighton & Hove Albion. Bij laatstgenoemde club presteerde de Engelse coach uitstekend, maar zijn avontuur in Londen op Stamford Bridge werd een minder groot succes: “Het zijn wel interessante namen”, vindt Sanders, die weet dat Jansen – oud-trainer van AZ en meermaals gezien in de skyboxen van Ajax – ook aangeboden is bij de Amsterdammers.

“Jansen is al aangebonden geweest en zo zijn er meerdere trainers die hiervoor in aanmerking komen. Ook zijn ze aan het kijken naar competities als Spanje en Portugal, daar vinden ze ook een aantal interessante trainers voor Ajax”, weet Sanders te melden. “Ajax zoekt een bepaalde speelstijl en een bepaalde energie die een trainer uitstraalt. Ook daar (Spanje, Portugal, red.) schijnen een aantal namen op een lijst te staan”, besluit hij in de podcast.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *