Voetbal4u.com

‘Oranje-flitser is goed, maar ik vind Noa Lang veel beter’

Voormalig topspits en huidig analist Marco van Basten vindt Noa Lang een betere speler dan Donyell Malen. Dit liet ‘San Marco’ weten in het programma ‘Rondo’ van Ziggo Sport.

“Bij PSV was hij goed en ook wel redelijk dominant, maar ik zie hem eerlijk gezegd ook niet veel in Duitsland spelen”, vertelt Van Basten aan tafel bij Rondo van Ziggo Sport. “Maar ik vind Noa Lang veel beter. Ook omdat Malen een verkapte spits is. Ik vind Lang veel dominanter. Veel meer aan de bal, veel dwingender. Als ze allebei fit zijn, dan vind ik Noa Lang beter.”

Rafael van der Vaart is een stuk lyrischer dan Van Basten over Malen en noemt hem in potentie de beste speler ter wereld. “Dus jij legt hem langs de meetlat: ‘Makaay, Van Nistelrooij, Kluivert, Kieft?”, vraagt presentator Wytse van der Goot aan Van der Vaart. Van Basten reageert echter snel. “Nee, nog lang niet. Als jij echt heel goed bent, dan maak je Dortmund kampioen of wordt je topscorer van Duitsland.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *