Voetbal4u.com

‘Spectaculair Eredivisie-avontuur lonkt voor Memphis Depay’

Memphis Depay zou op korte termijn moeten overwegen om terug te keren in de Nederlandse Eredivisie. Clubwatcher Rik Elfrink ziet namelijk een mooie rol voor hem weggelegd bij PSV.

Hij speelt nu nog zijn wedstrijden voor Atletico Madrid waar hij tot medio 2025 onder contract staat. Volgens de clubwatcher heeft zowel PSV als Memphis er niets aan als er te lang gewacht wordt met een terugkeer in het Philips Stadion. “Hij is nu dertig. Als hij nog terug wil keer naar Nederland, dan is dit wel het moment om er serieus over na te denken”, stelt de journalist van het Eindhovens Dagblad in gesprek met Voetbalzone. “Je kunt ook niet te lang wachten. Bij Luuk de Jong is de terugkeer fantastisch uitgepakt, maar je hebt ook voorbeelden als Ibrahim Afellay, waar de rentree net te laat kwam.”

PSV flirtte eerder al met Memphis over een rentree in Eindhoven, waar hij eerder van 2011 tot en met 2016 al speelde. “Marcel Brands (algemeen directeur van PSV, red.) heeft het vorig jaar ook geprobeerd, maar hij bleek toen niet haalbaar”, haalt Elfrink aan. “Als Memphis ervoor openstaat om terug te keren, zou hij zelf ook wat salaris moeten inleveren, maar dat is wel een mogelijkheid.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *