Voetbal4u.com

Analist over Ajax: ‘Kwamen een paar prutsers voor in de plaats’

Analist Kenneth Perez is tegenover het medium ‘Voetbal International’ ingegaan op de verhoudingen tussen Ajax, Feyenoord en PSV.

Hij legt zijn visie uit: “Hoewel Feyenoord afgelopen jaar kampioen werd en PSV nu ongeslagen bovenaan staat, hoeft dit patroon volgens Perez niet zo te blijven. “Het kan zo omslaan. Je hebt bij Feyenoord te maken met of Arne Slot blijft of niet. Zonder hem óf een vergelijkbare trainer, kunnen ze zo weer derde of vierde worden. Bij PSV is het een ander verhaal, daar hebben ze veel betere spelers kunnen kopen. Die hebben de financiën om dat te blijven doen. Als de mensen blijven die er nu zitten, kunnen ze zo dominant blijven.”

De oud-prof ziet in dat Ajax voorbij is gestreefd. “De droom die PSV had om Ajax te kunnen inhalen, is precies uitgekomen. Die bal is gaan rollen vanaf het moment dat Marc Overmars wegging en een paar prutsers ervoor in de plaats kwamen. Zo zie je maar hoe snel het kan gaan.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *