Voetbal4u.com

‘PSV-selectie mogelijk een aantal dagen later gehuldigd’

Monument Valley BUITENKANS! Pak 50X je inzet terug als AJAX vanavond wint van EXCELSIOR!

Het zou zomaar kunnen dat de PSV-selectie het binnenhalen van de landstitel pas een aantal later kan gaan vieren. Hier maakt het Eindhovens Dagblad melding van.

De Eindhovenaren zijn aardig op weg om het kampioenschap weer eens binnen te halen. Met een voorsprong van 10 punten op Feyenoord én een beter doelsaldo kan PSV acht wedstrijden voor het einde nog wel wat punten morsen. De lokale autoriteiten hebben dan ook al plannen gemaakt voor de huldiging.

Wanneer het PSV én Feyenoord lukt om de komende vier duels winnend af te sluiten, dan wacht de ploeg van Peter Bosz op donderdag 25 april de kampioenswedstrijd. Deze zou dan plaatsvinden op bezoek bij sc Heerenveen en kan op het gebied van huldigen voor problemen zorgen.

Op vrijdag 26 april, zaterdag 27 april en zondag 28 april is het namelijk onmogelijk om in Eindhoven een feestje te bouwen. Vanwege Koningsdag is het niet te doen om voldoende politie-inzet te hebben. Het medium meldt daarom dat in dat geval de huldiging pas op maandag 29 april zal plaatsvinden.

Als PSV blijft winnen en Feyenoord tussendoor punten verspeelt, dan kan het kampioensduel ook op 13 april al op het programma staan. Bij puntverlies van de Eindhovenaren verschuift de beslissende wedstrijd naar mei. In dat geval staat de huldiging gewoon een dag later, op maandag, gepland.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *