Voetbal4u.com

‘Ronald Koeman brengt zichzelf enorm in de problemen’

Monument Valley BUITENKANS! Pak 50X je inzet terug als AJAX vanavond wint van EXCELSIOR!

Sportjournalist Valentijn Driessen is van mening dat Ronald Koeman zichzelf flink in de problemen brengt in zijn keuze voor de keepers in Oranje. Vanavond in het duel tegen Schotland lijkt nu weer Mark Flekken de kans te krijgen van hem.

De afgelopen interlands keepte Bart Verbruggen nog. “Verbruggen heeft de laatste wedstrijden gekeept en als je echt vol overtuiging bent over Verbruggen, dan laat je hem gewoon staan”, reageert Driessen van De Telegraaf. “Nu wordt het stuivertje wisselen en dat wordt helemaal een probleem op het moment dat je Bijlow er straks niet bij hebt, mocht hij zodanig geblesseerd zijn dat hij het EK niet haalt.”

Overigens denkt Driessen dat een fitte Bijlow altijd de eerste keuze zal zijn onder Koeman. Toch zou de journalist deze interlandperiode wel al een vaste eerste goalie aangewezen hebben. “Als Bijlow het EK niet haalt, zal je altijd twijfel houden. Flekken óf Verbruggen. Hij laat hiermee wel blijken dat hij twijfel heeft, want anders zeg je gewoon: als Bijlow er niet bij is, dan is Verbruggen mijn eerste goalie. Die keept tegen Schotland en Duitsland. Hij wil graag duidelijkheid en dan is het ook voor iedereen duidelijk, maar dat heeft hij niet verschaft.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *