Voetbal4u.com

Steun voor Oranje-ster: ‘Je vrienden laat je absoluut niet vallen’

Memphis Depay blijft ondanks zijn veroordeling staan achter zijn vriend Quincy Promes. De mannen en enige vrouw Hélène Hendriks aan tafel bij Vandaag Inside snapten dinsdagavond het statement van de hem wel.

Hendriks begon met de volgende woorden. “Ik vind dat goed. Ik vind dat je inderdaad je vrienden niet zomaar laat vallen. Betekent natuurlijk ook niet dat je alles goed moet praten wat ze doen. Eigenlijk precies zoals Memphis het zei. Wat hij zei tegen Noa daar sta ik helemaal achter. Je vrienden laat je absoluut niet vallen. Of het moet dan zo walgelijk zijn, maar dan heb ik het over een next level categorie.” Zoals? “Kinderporno, afschuwelijke moorden”, besluit Hendriks.

Johan Derksen gaf ook kort maar krachtig zijn mening. “Als je in de stront zit – en Promes zit in de stront – dan zijn je vrienden de enigen die je nog steunen. De enige met een afwijkende menig is René van der Gijp: “Ik kan daar niet naar luisteren. Ook niet naar Georginio Wijnaldum”, besluit de oud-PSV’er.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *