Voetbal4u.com

‘Feyenoord en PSV krijgen gouden kans op buitenkansje’

Joshua Brenet heeft te kennen gegeven deze zomer transfervrij te gaan vertrekken bij FC Twente. De 30-jarige vleugelverdediger is toe aan een nieuw avontuur in zijn loopbaan.

Vorige zomer had Feyenoord hem op de korrel, net als enkele Premier League-clubs en topclubs uit Turkije. Zijn jeugdliefde PSV toonde een jaar eerder ook al interesse. Tot een transfer kwam het echter nooit, vanwege onbekende redenen. Nu staat Brenet alsnog voor een vertrek.

Datzelfde geldt voor Gijs Smal, van wie al bekend was dat hij naar Feyenoord over zou stappen. Van Wolfswinkel staat open voor een langer verblijf, maar moet er contractueel nog uitkomen met Twente.

Dat is er al wel uit met Sadilek, Van Hoorenbeeck, Tyton, Issam El Maach en Sam Karssies. Alle opties in hun aflopende contracten worden gelicht. Van Hoorenbeeck werd gehuurd van KV Mechelen en wordt nu definitief overgenomen. Volgens Tubantia gaat de Belgische verdediger tot medio 2027 tekenen in Enschede.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *