Voetbal4u.com

‘Oranje-international gaat dit salaris verdienen bij nieuwe club’

Juventus wil deze zomer serieus werk gaan maken van Teun Koopmeiners. Ze zouden zelfs al zo ver zijn dat ze willen gaan onderhandelen over het salaris van de Oranje-international.

Dit weet het medium TuttoMercato te melden. Koopmeiners ziet een deal met Juventus ook wel zitten. Volgens de berichtgeving zou de middenvelder zijn zaakwaarnemer Bart Baving de opdracht hebben gegeven om de salarisonderhandelingen te starten. Hierbij wordt naar verluidt ingezet op 4,5 miljoen euro netto per jaar.

Ook Atalanta en Juventus lijken er uit te komen: La Dea vraagt zo’n 60 miljoen euro als transfersom, waar de club uit Turijn aan kan voldoen. Cristiano Giuntoli, sinds afgelopen zomer technisch directeur bij I Bianconeri, is al langer gecharmeerd van de oud-speler van AZ.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *