Voetbal4u.com

‘Arne Slot geeft zomerse toptransfer op’

Monument Valley BUITENKANS! Pak 50X je inzet terug als AJAX vanavond wint van EXCELSIOR!

Arne Slot acht het uitgesloten dat Feyenoord volgend seizoen kan beschikken over Joshua Zirkzee. Vorig jaar probeerde de oefenmeester hem nog naar Rotterdam te halen, maar inmiddels is hij totaal onhaalbaar geworden.

Hij zat maandagavond in het Ziggo Sport-programma Rondo. “Is Zirkzee niet wat voor jullie?”, informeerde Ruud Gullit. De trainer antwoordde: “Die is inmiddels onbetaalbaar, maar als je mijn telefoon erbij pakt is dat een jongen waar ik een jaar geleden wél contact mee had, maar nu niet meer.”

“Nu is die transfersom in combinatie met zijn salaris niet meer voor ons weggelegd”, zo vervolgt Slot. Feyenoord maakt weliswaar kans op een recorddeal voor Santiago Giménez, waardoor er miljoenen ontstaan voor de komst van een nieuwe spits. Het prijskaartje van Zirkzee maakt een Eredivisie-transfer echter onwaarschijnlijk.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *