Voetbal4u.com

‘Erling Haaland maakt in 2026 toptransfer naar Catalonië’

De toekomst van de Noorse topspits Erling Haaland zou zomaar in de Spaanse competitie kunnen liggen. Volgens het medium ‘SPORT’ wil FC Barcelona hem namelijk in 2026 proberen in te lijven.

Joan Laporta heeft 2026 met rood omcirkeld. In dat jaar staat de opening van het nieuwe Camp Nou gepland en vinden er nieuwe presidentsverkiezingen plaats bij FC Barcelona. De huidige president wil er alles aan doen om deze feestelijkheden te bekronen met een aantal grote transfers.

Haaland moet één van de nieuwkomers worden. Volgens de Spaanse sportkrant is er al een fundament gelegd voor de komst van de Manchester City-aanvaller. Dit zou zijn gebeurd tijdens een gesprek tussen sportief directeur Deco en de zaakwaarnemer van de Noor.

FC Barcelona kampt al jaren met grote financiële problemen. Laporta heeft echter goede hoop dat de club in 2026 een aantal grote aankopen kan realiseren, met Haaland als absolute ster.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *