Voetbal4u.com

Ajax-droom spat uiteen: ‘Hij wordt niet de nieuwe hoofdtrainer’

Erik ten Hag zal volgend seizoen niet opnieuw aan het roer staan als hoofdtrainer van Ajax. Hier maakt het medium Voetbal International melding van.

Algemeen directeur Alex Kroes gaat vanaf ‘medio april’ kijken naar de invulling van de functie van hoofdtrainer voor volgend seizoen, zo meldde het Algemeen Dagblad. “Het wordt een keuze van Kroes, maar cruciaal is dat het een breed gedragen beslissing wordt, waar met name Blind en Van Gaal zich in kunnen vinden.”

Manchester United-trainer Ten Hag werd de voorbije weken stilletjes gelinkt aan een terugkeer naar Ajax, maar daardoor kan vermoedelijk een streep. VI noemt wél een directe collega van Ten Hag. “Erik ten Hag is niet beschikbaar, maar ook zijn assistent staat er goed op in Amsterdam. Sinds 2021 werkt Mitchell van der Gaag met Ten Hag samen, één jaar bij Ajax en nu voor het tweede seizoen bij Manchester United. Ten Hag geeft zijn assistent als veldtrainer veel verantwoordelijkheid. Van der Gaag is tactisch onderlegd en koestert een goede band met een aantal spelers uit de huidige Ajax-selectie, zoals Brian Brobbey”, schrijft het medium.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *