Voetbal4u.com

‘Ajax nog veel langer zonder Brian Brobbey’

Slecht nieuws voor Ajax. De Amsterdammers kunnen namelijk de komende tijd nog niet beschikken over hun sterspeler Brian Brobbey. Dit heeft trainer John van ‘t Schip laten weten.

De bonkige spits kampt met een hamstringblessure. “Brian is buiten aan het trainen met de fysio’s, maar dat is meer lopen en oefeningen doen”, vertelt de Ajax-trainer. “Ik denk dat hij er in de eerste weken zeker nog niet bij is. Bij een hamstringblessure moet je toch heel voorzichtig zijn. Dit is gelukkig niet een heel grote scheur, waardoor hij relatief gezien wel sneller terug kan zijn.”

Over de terugkeer van Steven Berghuis heerst ook onduidelijkheid. Van ‘t Schip heldert de zaak op. “Berghuis is nog een groot vraagteken. Er is twijfel, het duurt lang”, aldus de oefenmeester. “Tegen Fortuna kon hij bijna zijn rentree maken. Toen kreeg hij last van zijn rug. Dat is nog steeds het geval. Het gaat om zijn rug en zijn knie. Nee, hij is nog niet aan het trainingen met de groep. Op die terugslag hadden we niet gerekend. Het kan in een keer crescendo gaan, maar dat is nu nog niet het geval.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *