Voetbal4u.com

‘Hij kan de absolute grootverdiener worden bij PSV’

Monument Valley BUITENKANS! Pak 50X je inzet terug als AJAX vanavond wint van EXCELSIOR!

PSV hoopt ook na dit seizoen te kunnen beschikken over Sergino Dest. De Eindhovenaren kunnen hem voor tien miljoen euro definitief overnemen van FC Barcelona, maar moeten dan ook tot een persoonlijke akkoord komen met de speler.

Clubwatcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad zegt er het volgende over: “Het probleem bij hem is dat zijn salaris erg hoog is. PSV moet goed afwegen of ze hem dat willen geven, want hij wordt dan een van de absolute grootverdieners.

De club moet zich afvragen of ze de balans in de kleedkamer daarmee niet verstoren’’, aldus de clubwatcher.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *